Skip to content

Rafael Giménez Chicharro revalida l’alcadía de Aras de los Olmos

18/06/2019
Equipo de gobierno de Aras de los Olmos
Comarca: Los Serranos

El socialista Rafael Giménez Chicharro tornarà a ser l’alcalde de Aras de los Olmos, després d’haver obtingut la majoria absoluta en les passades eleccions del 26 de maig.

En el seu discurs d’investidura, Giménez va agrair participació de les veïnes i veïns en les passades eleccions i la confiança depositada en la candidatura del PSPV-PSOE. El consistori estarà format per cinc representants del PSPV-PSOE i dos del Partit Popular.

Giménez va definir al seu equip de govern com “un grup de dones i homes inconformistes i compromesos” amb les necessitats i benestar de les persones, disposat a fer de Aras “un lloc en el qual desenvolupar els nostres projectes de vida, les nostres empreses i, per què no dir-ho, els nostres somnis més íntims”.

El revalidat alcalde va posar també entre els seus reptes combatre la despoblació en el medi rural, combatre el Canvi Climàtic o fomentar l’emprenedoria com a via de desenvolupament econòmic.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.