La militància de Compromís diu sí a Más Madrid per al 10N

25/09/2019

Executiva Compromís

Un 70% de la militància de Compromís ha ratificat que la coalició concórrega el 10N en una plataforma àmplia i plural on estarà Más Madrid d'Íñigo Errejón i diverses forces polítiques similars de l'Estat, encara per determinar.

La consulta ha estat oberta des d'ahir a les 12.00 hores fins a hui a les 12.00 hores. Hi han participat 2.392 persones, el 42,2% de la militància de Compromís, i el resultat ha estat el següent:

A favor: 70% (1.676 vots)
En contra: 27% (639 vots)
Abstenció: 3% (77 vots)

La Comissió Executiva de Compromís es va reunir dilluns passat a València, per avaluar i debatre sobre la situació política a l'Estat i marcar l’estratègia electoral de la coalició de cara als comicis del 10 de novembre.

Des de Compromís consideren que avançament electoral ha estat propiciat per la incapacitat de Pedro Sánchez d'arribar acords i aconseguir els suports necessaris per a la conformació d'un govern de progrés.

Davant d'esta situació, Compromís ha valorat que l'escenari ideal seria una plataforma àmplia, però, davant la manifesta impossibilitat d'aconseguir-ho, l'Executiva de Compromís ha acordat per consens obrir la porta a una aliança que siga el més plural possible en la que s'incloga Más Madrid i altres formacions d'altres territoris de l'Estat. Una decisió que ha sigut consultada de forma telemàtica a tota la militància de Compromís.

Ara, la militància de Compromís ha donat el vist i plau a anar a les elecciones generals del 10N junt a Más Madrid i els partits de tot l'Estat que també consideren sumar-se a esta coalició.

consulta 10N

Go up