La “Targeta València On” ens anima a fer turisme en la nostra terra

23/07/2022

targeta València on - tarjeta València on

Incentivar el consum de productes turístics i fer turisme entre residents de la província de València és l’objectiu de la “Targeta València On”. Una targeta que impulsa l’Ajuntament de València a través de Visit València i la Diputació de València.

És a dir, esta targeta és per a valencians i valencianes, per a que facen turisme en terra pròpia i, a canvi, s’obtenen descomptes en els 165 establiments que participen en esta iniciativa.

El regidor de Turisme,  Emiliano García, ho expressava al indicar que “Pretenem impulsar el consum de proximitat i donar suport al comerç i l'oferta turística local”.

La targeta és gratuïta i servix per a animar a fer activitats turístiques i compres en les propostes que, habitualment, fan les persones que visiten el nostre territori.

Esta targeta “València On” es únicament virtual i es pot descarregar al telèfon mòibil tant per a Android com per a IOS.

Índex / Índice
  1. Fer turisme en el propi territori valencià
    1. 165 establiments adherits a la “Targeta València On”

Fer turisme en el propi territori valencià

García destacà que “es tracta d'una targeta amb la qual pretenem d'una banda impulsar el consum de proximitat, i convertir-nos en suport per al comerç i l'oferta turística local, i per un altre, que els residents puguen descobrir tot el que oferix, no sols la ciutat sinó també la província. Descobrir allò que oferixen els nostres barris, les seues tradicions, els seus establiments més emblemàtics… suposa sens dubte una oportunitat per a posar en valor la nostra identitat i sentir-nos orgullosos d'allò que som i tenim”.

També, Jordi Mayor, diputat de Turisme de la Diputació de València, indicà que esta targeta “suma esforços en benefici del turisme de proximitat i generarà nous prescriptors del turisme en el nostre territori, que seran els mateixos residents de la província que gaudisquen de les experiències i productes turístics oferits en els municipis i la ciutat, mitjançant la utilització de la targeta València ON”.

165 establiments adherits a la “Targeta València On”

Com hem dit, són 165 els establiments que sˋhan adherit a esta iniciativa. D’estos 98 ho son de la ciutat de València i 67 de municipis com ara Ademús, Benaixeve, Bocairent, Carcaixent, Xelva, Cofrents, Cullera, Gandia, Montroi, Requena, Utiel o Sueca. En total, establiments de 30 municipis s'han sumat a esta iniciativa. 

Propostes turístiques de la “Targeta València On”

D’entre les activitats que es poden trobar fer ús d’esta targeta podem citar les nàutiques, com a baptismes de busseig o experiències nàutiques amb velers i motos d'aigua; visites guiades per barris, pobles i cellers; visites a museus i entrades de teatres; actitats de turisme actiu com ràfting; allotjaments; compres de productes tradicionals com a ventalls, artesania o producte gastronòmic; lloguer de bicicletes, experiències gastronòmiques o spas, entre moltes altres. 

Finalment, esta targeta es mantindrà activa durant 2022 i és capaç de detectar, per geolocalització, l’ubicació de la persona usuària i mostar les ofertes pròximes a esta ubicació.

Go up