Skip to content

Les oficines postals de Correus podran vendre bitllets de tren

16/10/2019
Oficina correus
Comarca: València

Els presidents de Renfe, Isaías Táboas, i de Correus, Juan Manuel Serrano, han firmat un acord comercial que facilitarà la compra de bitllets de tren per a viatjar en trens AVE i de llarga i mitjana distància en qualsevol de les seues 2.400 oficines multiservicis.

D’esta manera, Correus continua diversificant les seues activitats al poder oferir este nou servici d’adquisició de bitllets als seus clients. En 2018 les oficines de Correus van rebre més de 93,5 milions de visites.

Per part seua, Renfe disposarà, gràcies a Correus, de  1.297 punts de venda de bitllets de tren a zones rurals o de baixa densitat de població en les quals residixen més de 15 milions de ciutadans. En estos llocs no hi ha possibilitat d’obtenció presencial de bitllets de tren de Renfe. D’esta manera s’obri la possibilitat d’incrementar les vendes i generar noves oportunitats de negoci.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.