Skip to content

Euromed reduix a 2h i 35min. el trajecte València-Barcelona

07/01/2020
Euromed
Comarca: València

Renfe presentà fa uns dies el nou servici d’Euromed que connectarà les ciutats de València i Barcelona des del 13 de gener. La novetat es troba en la reducció del temps d’este recorregut a les 2 hores i 35 minuts. Esta reducció és possible al circular els trens entre Barcelona i Camp de Tarragona per la via d’Alta Velocitat utilitzant la nova variant de Vandellós. D’esta manera es reduix el temps de viatge entre 45 i 36 minuts.

Així, es millora la connexió de València amb Girona i Figueres. Sis trens Euromed, quatre en sentit Figueres-Girona-València i dos en sentit invers, enllaçaran la capital del Túria amb la Costa Brava. I això es farà de manera directa, sense haver de fer transbord a Barcelona en prolongar-se la seua circulació fins a estes ciutats.

Els trens Talgo mantindran el servici actual per via convencional fins a Barcelona, amb parada a l’estació de Tarragona.

L’Euromed incorpora entre les seues noves prestacions el Cotxe en Silenci, fins ara exclusiu de l’AVE. El cotxe número 10 dels trens, oferirà este servici en classe turista, sense cost afegit per al client.

El servei Euromed amb origen i destinació Alacant/València/Castelló de la Plana/Camp de Tarragona/Barcelona/Girona/Figueras es presta amb trens de la sèrie S130, de rodadura desplaçable. Cada tren compta amb 299 places en dos classes: Turista (236) i Preferent (63), de les quals una està adaptada per a persones de mobilitat reduïda (PMR). Estos trens poden circular a una velocitat màxima de 250 km/h pel nou trajecte.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.