Skip to content

Este dissabte visitar la Llotja és gratis

16/11/2019
Llotja de la Seda
Comarca: València

Amb motiu del Dia Internacional Patrimoni Mundial de la UNESCO, este dissabte 16 de novembre la Llotja es pot visitar gratis. Així ho anuncià ahir divendres la regidora de Cultura, Glòria Tello.

Este monument, construït al segle XV i una de les millors mostres del gòtic civil valencià, és un dels més visitats de la ciutat. De fet, en el que portem d’any han passat 580.000 visitants, 50.000 més que l’any passat. Este increment en l’interés per la Llotja va ser valorat positivament per Tello, qui comentà que “continuarem treballant en el seu manteniment i millora”.

Neteja de la Llotja

En este sentit, recordà que s’ha fet una neteja i reparació del sistema de projeccions de la Llotja. Este és un sistema d’informació per als visitants que utilitzen centenars de persones cada dia.

Esta neteja ha consistit en la neteja dels filtres i el canvi de les làmpades del sistema de projecció del vídeo informatiu. Este vídeo oferix dades històriques sobre l’edifici gòtic. Ha tingut un cost de 500 euros.

La Llotja ser declarat Monument Històric Nacional en 1931 i Patrimoni Mundial el 1996, i este dissabte es pot visitar este patrimoni de la UNESCO i conéixer-lo millor, gratis.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.