Skip to content

AVPYETUR homenatja la periodista Patricia Murray

23/12/2019
Patricia Murray
Comarca: València

L’Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR) ha homenatjat la seua sòcia Patricia Murray en arribar als seus huitanta anys d’edat.

Un esmorzar va reunir companys d’esta periodista i el president de l’entitat, Juan Antonio Calabuig Ferrer, li va entregar una placa commemorativa i un ram de flors.

Una irlandesa establida a València

La periodista irlandesa va arribar a València en 1962, buscant un millor clima per a la seua salut, i ací es va quedar i va tindre a la seua família. Des d’AVPYETUR destaquen que Patricia Murray manté “magnífiques condicions d’activitat intel·lectual i alta positivitat per a defugir les seues dificultats per a desplaçar-se”, i afigen que “amb l’ajuda de la tecnologia actual i els transports públics per a desplaçar-se manté una activitat digna d’encomi”.

Murray va exercir com a professora d’anglés durant 25 anys i va començar a exercir com a periodista en els anys huitanta. D’esta manera, va estudiar a València i a Pamplona, on es va doctorar. També ho va fer en la Universitat de Columbia Graduate School of Journalism, on va obtindre el màster i especialització en mitjans digitals. De fet va ser pionera en estos mitjans de comunicació a València.

Murray també ha demostrat el seu suport per a la restauració del Cementeri Britànic de València, així com la divulgació dels personatges que allí descansen.

Foto: Estudi Sanchis1901

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.