La Mostra de València presenta el cartell de la seua 35 edició

03/08/2020

cartell Mostra de València - cartel Mostra de València

La 35 edició de la Mostra de València-Cinema del Mediterrani ja té cartell. El festival cinematogràfic valencià, que se celebrarà del 22 d'octubre a l'1 de novembre, ha presentat el seu cartell per a la 35 edició. El seu autor és el dissenyador i il·lustrador valencià Vicent Ramon.

Índex / Índice
  1. L'exploració i el descobriment, simbolismes del nou cartell de la Mostra
  2. Vicent Ramon

L'exploració i el descobriment, simbolismes del nou cartell de la Mostra

Vicent Ramon ens presenta com a motiu principal del cartell una persona bussejant. És una icona que se centra en l'exploració i el descobriment. Veiem tant el busseig com la mar i la palmera. També una llanterna màgica que estampa moviment i reconeixement a la composició de la seua obra.

En paraules de Ramon: "He volgut donar-li diverses lectures a la imatge: d'una banda, la idea de l'exploració i descobriment i per un altre la força de la pantalla cinematogràfica i el logo del festival per a construir identitat".

Per tant, un cartell carregat de simbolisme i arrelat al cinema mediterrani i la necessitat de la seua difusió. Des de Mostra de València expliquen que "El concepte creatiu i gràfic proposat per Vicent Ramon compleix amb tots els objectius que ens plantegem d'inici. Buscàvem una identitat singular, directa i fresca, que apel·lara a l'imaginari dels ciutadans".

Vicent Ramon

Vicent Ramon Pascual és nautural de Bocairent, a la Vall d'Albaida, i el seu treball està centrat en en projectes de comunicació, disseny de cartells, editorial, identitat corporativa i il·lustració gràfica per a àmbits culturals.

L'autor del cartell de la 35 Mostra de València - Cinema del Mediterrani va ser seleccionat a través d'un procediment d'anomenada a projecte.

Go up