Acabada la 1ª fase de les obres de la plaça Segòvia

obres plaça Segòvia - obras plaza Segovia

La vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, ha fet una visita a les obres de la zona de la plaça de Segòvia, l’avinguda del Doctor Tomàs Sala, el carrer Jerònima Galés (impressora) i els jardins de la via de servici de la Ronda Sud.

La visita ha tingut lloc este dijous de matí, una volta acaba esta primera fase de les obres. Els treballs fets han tingut un pressupost de 294.260,00 euros i s’han executat durant 6 mesos.

Entre les obres realitzades es troben nous espais per a vianants. També hi ha zones enjadinades i de descans, estes últimes amb bancs. També hi trobem aparcaments per a bicicletes i jocs inclusius. El paviment d’esta zona de jocs de colors tipus “Callejugando”. Es tracta de la recreació de laberints i jocs amb rajoles de diferents colors.

La reforma del carrer de Beethoven estarà acaba al juliol

A més de de les obres de la zona de la plaça de Segòvia, la visita ha continuat prop d’esta zona. I és que entrant per l’Avinguda del primer de maig, des del carrer dels Carters, trobem a la dreta el carrer de Beethoven. En este cas les obres que encara estan fent-se ahí tenen un pressupost de 124.000 euros. Quan estiguen acabades este carrer serà una zona de vianants, on es troba l’entrada al col·legi José Soto Micó, fins ara carrer de vehicles. 

També es col·locaran 10 arbres, 37 bancs i diversos jocs infantils pintats en terra. La previsió de finalització d’esta intervenció és el mes de juliol.

Print Friendly, PDF & Email