Carla García i Consuelo Llobell, Falleres Majors 2020

Carla García i Consuelo Llobell, FFMM 2020
Carla García i Consuelo Llobell, FFMM 2020

En la vesprada d’ahir dimarts, l’alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó, va procedir a efectuar les tradicionals telefonades que donarien a conéixer la identitat de les màximes representants de la festa fallera per a 2020, les noves Falleres Majors, Carla García i Consuelo Llobell.

La cita era a l’Hemicicle de l’Ajuntament. Prèviament, al Saló de Cristall el President de la Junta Central Fallera, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, lliurà el sobre a l’alcalde. Un sobre que contenia els noms de les elegides.

En tindre l’alcalde l’autorització, i una volta que tots hagueren passat a l’Hemicicle, la hora de la veritat estava més pròxima.

El protocol de la telefonada

El protocol, encara que les ganes per saber els noms era evident, s’havia de complir. Així, es llegiren les actes preceptives i arribà, després, la hora de les telefonades a les noves falleres majors 2020.

En primer lloc Ribó va cridar a la nova Fallera Major Infantil de València per a 2020. La seua identitat Carla García Pérez, de la Falla Ramiro de Maeztu-Lleons, qui reaccionà plena dels nervis i alegria tradicionals.

Acte seguit l’alcalde va procedir igualment per a proclamar la Fallera Major de València 2020. En este cas l’afortunada era Consuelo Llobell Frasquet, de la Falla Albacete – Marvà, qui també va rebre la notícia entre nervis i entusiasme.

La vesprada acabà com és de costum, amb les visites dels mitjans de comunicació a les respectives cases de les falleres, així com els directius de Junta Central Fallera i l’alcalde Joan Ribó acompanyat pel Regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset.

Print Friendly, PDF & Email