Skip to content

Bolseria – Tros Alt proclamà a les seues falleres majors i president infantil

24/10/2019
Falla Bolseria - Tros Alt representants 2020
Comarca: València

La comissió de la Falla Bolseria  – Tros Alt, després del tradicional sopar, procedí al nomenament de les seues Falleres Majors, però també, i com a novetat d’enguany, al President Infantil.

D’esta manera, el president, Carlos Vicente Alfonso, entregà a Kike Gandía Ruiz el nomenament com a President Infantil 2020.

I acte seguit, els dos presidents ho feren també a Carla Vicente Alfonso com a Fallera Major Infantil i a Emilia Ruiz Navarro com a Fallera Major 2020.

L’acte acabà amb la intervenció dels representants infantils i de la nova Fallera Major, i un brindis per les pròximes Falles.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.