Consuelo i Carla exaltades Falleres Majors de València 2020

Carla Llobell, exaltada Fallera Major 2020
Carla Llobell, exaltada Fallera Major 2020

El passat cap de semana tornaren a ser exaltades de les Falleres Majors de València, en este cas Consuelo i Carla, el dissabte 25 la major i el dia 26 la infantil. El Palau de Congressos va acollir les sengles gales on el món faller posà les seues representants en l’inici oficial de la recta final cap les Falles 2020.

Consuelo Llobell, Fallera Major 2020

Com hem dit, dissabte 25 Consuelo Llobell protagonitzà els moments tradicionals d’emoció, protocol faller i alegría. La responsabilitat adquirida és gran i l’emoció també. Allí membres de les diverses comissions falleres, familiars, amistats i autoritats feren costat a la nova Fallera Major de València.

Per als curiosos, les sabates eren de Criselen, les calces de Cristina Peris; l’alçaor de Ma-vi-mar;  les randes de Santos Textil; les manteletes d’Artesania Viana; el vestit de Serrano i Navalón; i l’espolí de Vives i Marí.

Consuelo i la seua Cort d’Honor experimentaren uns moments molt especials, davant l’atenta mirada d’un públic expectant.

Consuelo va rebre, de mans de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, la banda que l’acredita com a Fallera Major de València 2020. La banda va ser portada per Aitana Hernández, la seua Fallera Major Infantil. Ribó també li va fer imposició de la Joia de Vicente Ballester. Finalment, Lucas García, President Infantil de Consuelo, va ser el patge encarregat de portar el coixí per acomodar-la en el seient. L’alcalde va estar acompanyat en tot moment pel regidor de Cultura Festiva i President de Junta Central Fallera, Pere Fuset.

Finalment, el mantenidor va ser José Alejandro Remohí, llicenciat en Medicina i director del IVI. I Pirotècnia Peñarroja posà fi a l’Exaltació de Consuelo.

Carla García, Fallera Major Infantil 2020

Al sendemà, va ser el moment de Carla García Pérez, la Fallera Major de València 2020. Carla va vestir un espolí de Garí, confeccionat per “La joia indumentaristes” i les manteletes de “hijas de Carmen Esteve”

Com en el cas de Consuelo també va rebre la seua banda de mans de Joan Ribó, confeccionada per “Artesanía Llobe”. I la joia de Vicente Ballester. També va estar l’alcalde acompanyat per Fuset en tot moment.

La Banda Muncipal i la Companyia Dinamic Producciones oferiren moments de música i acrobàcies. I Inma Guerrero, ex vicepresidenta de Cultura de JCF, va ser la mantenidora de Carla.

Finalment, Pirotècnia Peñarroja també posà fi a l’Exaltació de Carla.

Una volta exaltades Consuelo i Carla com a Falleres Majors de València 2020 el món faller s’encamina capa la festa fallera, la qual està a un tir de pedra de la Crida 2020.

Print Friendly, PDF & Email