La Ferroviària exalta a les seues Falleres Majors

09/12/2019

Exaltació Falleres Majors Falla Ferroviària

El passat 30 de novembre va ser un gran dia per a la Comissió Bailén-Xàtiva, La Ferroviària, ja que va exaltar a les seues Falleres Major i Infantil, en dos solemnes actes celebrats al saló Camp de Túria de Riba-Roja.

Dos, ja que primer va ser el de la Fallera Major Infantil, Ariadna Acevedo Alba, qui acompanyada en l'escenari per la seua Cort d'Honor va rebre els elogis i afectuoses paraules de les mantenidores, les seues cosines Lucía Castro Alba i Diana Alba Sanz.

I després de l'entreacte el de la Fallera Major, Jéssica Miralles Luján, qui abrigallada per la seua cort d'Honor, va tindre com a mantenidora a la seua mare, Adela Luján, qui va fer una emocionada síntesi de la vida fallera de la seua filla i de l'alegria que li ha suposat el nomenament com a Fallera Major de la Ferroviària, comissió a la va agrair eixe detall, així com als amics que li han donat suport per a això. Alegria, va dir, que va començar amb la seua elecció el 18 d'octubre passat, va augmentar amb la proclamació el 16 de novembre i s'ha acrescut amb l'exaltació.

En homenatge a les recentment exaltades Falleres Major i Infantil, va actuar el Grup de Ball de la Falla escenificant diverses composicions típiques del folklore valencià.

La interpretació del nostre Himne Regional va posar el fermall d'or a una vetlada molt ben dirigida per Raquel Martín.

Amb l'exaltació, la Comissió que presidixen conjuntament Verónica Galduf, Gema Ordaz i Jéssica Pons, entra en la gran recta cap al bateig de les falles que estan realitzant els artistes Matías Almela, la infantil, i Ignacio Ferrandis, la gran, i la Setmana Fallera.

esteban gonzalo rogel

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Go up