La Falla Exposició-Misser Mascó guanya el primer premi a la millor falla de l’any 2023 amb Kromatica

Exposició-Misser Mascó, Falla, Kromatica, primer premi, millor falla, 2023, València, art faller, ninot indultat, David Sánchez Llongo, Exposición-Micer Mascó, primer premio, mejor falla, arte fallero

La falla “Kromatica” de la comissió Exposició-Misser Mascó ha fet història en aconseguir el primer premi de la Secció Especial i es convertix en la millor falla de l’any 2023. L’obra, creada per l’artista faller David Sánchez Llongo i dissenyada per ell i Dani Gómez, ha arriscat amb l’ús del color, convertint-lo en el protagonista indiscutible del projecte.

El segon premi és per a la falla Plaça del Pilar, amb el lema “We will survive”, obra de l’artista faller Paco Torres i el dissenyador Carlos Benavent, mentre que la Falla Convent de Jerusalem – Matemàtic Marzal ha aconseguit el tercer premi amb el lema “Per un grapat d’euros”, de l’artista Pere Baenas i el dissenyador Alejandro Santaeulalia.

Enguany, els premis d’enginy i gràcia són per a la falla Cuba-Literat Azorín, amb la creació de Vicente Martínez Aparisi; a Regne de València-Duc de Calàbria, amb l’obra de Sergio Musoles Ros; i a Sueca-Literat Azorín, amb la proposta de Santaeulalia Tematización S.L.

La festa fallera és una de les més importants i representatives de la cultura valenciana, i enguany, tot i les dificultats derivades de la pandèmia, s’ha pogut celebrar amb èxit. Els fallers i falleres han demostrat una vegada més la seua capacitat per a reinventar-se i adaptar-se a les circumstàncies, creant unes obres que han deixat bocabadats als visitants.

Exposició-Misser Mascó

La falla “Kromatica” és una prova que l’art faller no deixa de sorprendre i innovar, mantenint viu el llegat de les generacions anteriors i obrint les portes a noves formes d’expressió i creació. Felicitats a la comissió Exposició – Misser Mascó i a tots els premiats en esta edició de les falles.

#FallaExposicióMisserMascó #Kromatica #PremisFalles2023 #CulturaValenciana #ArtFaller #EnginyiGràcia

Premis Falles Secció Especial 2023

 1. Premi a la Falla Exposició-Misser Mascó (David Sánchez Llongo)
 2. Premi a la Falla Pilar, pl. (Estudi Falles3D SL. Administrador: Francisco Torres Josa)
 3. Premi a la Falla Convent de Jerusalem-Matemàtic Marzal (Pere Baenas)
 4. Premi a la Falla Na Jordana (Mario Gual del Olmo)
 5. Premi a la Falla Sueca-Literat Azorín (Santaeulalia Tematización S.L.)
 6. Premi a la Falla Cuba-Literat Azorín (Vicente Martínez Aparisi)
 7. Premi a la Falla Monestir de Poblet-Aparicio Albiñana (Carlos Carsí García)
 8. Premi a la Falla Almirall Cadarso-Comte d’Altea (Antonio Pérez Mena)
 9. Premi a la Falla Regne de València-Duc de Calàbria (Sergio Musoles Ros)

PREMIS D’ENGINY I GRÀCIA

 1. Premi a la Falla Cuba-Literat Azorín (Vicente Martínez Aparisi)
 2. Premi a la Falla Regne de València-Duc de Calàbria (Sergio Musoles Ros)
 3. Premi a la Falla Sueca-Literat Azorín (Santaeulalia Tematización S.L.)
Print Friendly, PDF & Email