Nerea López i Carmen Martín són les noves Falleres Majors de València 2022

13/10/2021

Nerea i Carmen - Falleres Majors de València 2022

Hui, 13 de setembre ha sigut el dia on Nerea López i Carmen Martín han aconseguit un dels seus somnis, rebre la telefonada de l'alcalde per a informar-les que seran les noves Falleres Majors de València 2022. Una comunicació que marca l’inici d’una nova etapa fallera.

I és que seguint el protocol, l’Hemicicle municipal ha acollit l’acte de lectura dels noms de les noves falleres. Uns noms elegits pels jurats encarregats respectius. Triar les màximes representants de la festa fallera per a l’any 2022 ha sigut el seu objectiu. Prèviament, el regidor i president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana, va rebre els dos sobres de mans dels dos jurats.

Enguany, degut a la situació sanitària, només han estat presents els presidents o presidentes de les falles que tenien candidates.

L'emoció de la telefonada de l'alcalde

I arribat el moment, l’alcalde, Joan Ribó, començà per obrir el sobre que contenia la identitat de la Fallera Major Infantil, Nerea López Maestre, de la Falla Enginyer José Sirera – Pius IX, al barri de Sant Marcel·lí. La reacció de Nerea en rebre la telefonada de l’alcalde va ser un esclat d’alegria, emoció i nerviosisme.

Igualment, en conéixer la identitat de la Fallera Major de València, Carmen Martín Carbonell, de la Falla Poeta Alberola – Totana, es tornà a repetir idèntica reacció. L’alcalde va fer a les dos noves falleres una mini entrevista interessant-se tant per el seus sentiments en eixos moments com per les seues activitats dins i fora de la seua falla. En el cas de Nerea és estudiant i en el cas de Carmen és odontòloga.

L'alcalde, les Corts d'Honor, amistats, familiars i premsa van visitar les noves Falleres Majors de València 2022, Nerea i Carmen, als seus Casals respectius. Estos centres de la festa s'ompliren ràpidament per a celebrar l'alegria de les noves representants. 

Foto: JCF (Armando Romero)

 

Go up