Almirall Cadarso – Comte d’Altea obté el ninot indultat infantil 2023

Ninot Indultat Infantil, Almirall Cadarso - Comte d'Altea, indult, ninot infantil, Museu Faller, Enric Ginestart Morant, votació popular, Almirante Cadarso - Conde de Altea, indulto, Museo Fallero, votación popular

El ninot indultat infantil 2023 és de la comissió Almirall Cadarso – Comte d’Altea i no serà cremat el dia 19 com els altres de la resta de falles, sinó que viurà per sempre al Museu Faller de València.

El Ninot Indultat 2023

Esta obra, que va obtindre el primer premi de la votació popular, s’ha endut 8.140 vots dels 43.315 emesos i representa una família vestida amb la indumentària tradicional valenciana a l’Albufera, amb tots els elements típics de la zona.

El veredicte es va donar a conèixer poc després de la clausura de l’Exposició del Ninot Infantil, que enguany ha batut rècord de visites i va ser anunciat pel president de Junta Central Fallera, el ww.valeregidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana. Esta comissió ja ha guanyat el premi en tres ocasions en els últims quatre anys, sempre amb obres d’Enric Ginestart.

#Falles2023 #NinotIndultat

Print Friendly, PDF & Email