|

Els Museus Faller i el de la Setmana Santa Marinera obrin les portes

Museu Faller - Museu Setmana Santa Marinera

Des d’este divendres 24 de juliol tornen a obrir les seues portes el Museu Faller i el Museu de la Setmana Santa Marinera. Així ho comunicà el regidor de Cultura Festiva, Carlos Galiana, qui indicà que “hem pres les iniciatives necessàries per poder obrir estos dos recintes culturals seguint les normes per previndre l’expansió del coronavirus”.

Horaris de visita del Museu Faller i del Museu de la Setmana Santa Marinera

El Museu Faller podrà ser visitar de 10 a 19 hores. L’últim accés serà a les 18.15 hores. Per la seua banda el museu de la Setmana Santa Marinera tindrà un horari de visita de 10 a 14 hores i de 15 i les 19 hores.

Els dos museus obriran també els diumenges de 10 a 14 hores. En este cas l’últim accés al Museu Faller serà a les 13.15 hores.

Pel que fa als dilluns estaran tancats fins el pròxim 7 de setembre. S’espera que per a eixe dia puga obrir també en dilluns el Museu Faller.

Indicar també que este museu disposa de una climatització que ha sigut renovada.

Preus de visita

En referència als preus de visita a estos museus, la tarifa individual del Museu Faller està establida en dos euros. A més, la tarifa reduïda serà d’un euro i diumenges i festius l’entrada serà gratuïta, a l’igual que la resta de dies en el Museu de la Setmana Santa Marinera.

El Museu del Corpus haurà d’esperar

Per contra el Museu del Corpus – Casa de les Roques de moment no pot obrir les seues portes. Açò és degut a les característiques de l’arquitectura del seu edifici, que no permet itineraris diferents d’entrada i d’eixida.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts