L’Ajuntament planta 5.500 flors de Pasqua

Flor de Pasqua

La regidoria d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de València ha plantat 5.500 flors de Pasqua en diversos parcs i jardins de la ciutat. L’objectiu és fer arribar el Nadal a tots els barris de la ciutat.

Així, trobem estes flors des del Parc Central, el Jardí del Túria, el Parc de Malilla, el Parc de l’Oest, el jardí d’Aiora, el Parterre, la plaça de l’Església de Campanar, la plaça de Benimaclet i l’avinguda de les Fires de Benimàmet.

En este sentit, el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana, Sergi Campillo, ha afirmat este dilluns que “volem que, enguany més que mai, tots els nostres pobles i barris gaudisquen de l’esperit nadalenc”. 

Entre el pont de les Flors i els barris

A més dels llocs citats adés, l’Ajuntament plantarà flors de Pasqua en les quatre capçaleres del pont de les Flors. D’esta manera, en lloc de tindre flors en tot el pont, només estaran en les seues capçaleres, de manera que la resta de flors es distribuiran per tots els barris.

Així, Campillo ha explicat que “volem descentralitzar esta plantació. Abans només es plantava al centre. Els nostres pobles i barris mereixen viure també l’esperit nadalenc”.

També s’han plantat estes flors en el Perellonet; el carrer de la Llotgeta de Massarrojos; en la plaça del Poble de Carpesa; en la plaça del Moreral de Borbotó; o en les Cases de Bàrcena, entre d’altres. 

També podem vore estes flors en l’escalinata principal de l’edifici de l’Ajuntament i en el Palauet de Monforte.

Pressupost de les 5.500 flors de Pasqua de l’Ajuntament

Quant al cost d’estes 5.500 flors de Pasqua, l’Ajuntament té un pressupost de 12.360,15 euros. A més, de les 5.500 flors comprades, 3.000 són distribuïdes i plantades per servici de Jardineria i 2.500 per l’Organisme Autònom de Parcs i Jardins.

Finalment, Campillo ha dit que “en els últims anys s’ha estés molt per la ciutat la tradició de tindre una flor de Pasqua en casa”. Per això, ha afegit, “des de l’Ajuntament volem engalanar també els nostres pobles i barris perquè, enguany, és un any particular per l’impacte de la pandèmia”.

Sergi Campillo
Print Friendly, PDF & Email