La Sant Silvestre valenciana se celebra de manera virtual

Sant Silvestre valenciana virtual / San Silvestre valenciana virtual

Des d’este 29 de desembre a les 07:00 h. I fins el dijous 31 a les 22 hores té lloc la Sant Silvestre Popular valenciana de manera virtual.

Les circumstàncies sanitàries han fet que s’haja ideat esta forma de mantindre la tradició de la Sant Silvestre i evitar el perill del contagi.

La Fundació Esportiva Municipal i l’Ajuntament de València han organitzat esta 37a Sant Silvestre Popular de València.

Va ser el passat 27 de novembre quan s’anunciava la suspensió de la carrera presencial per la Covid-19. Ara, i de manera alternativa, les persones interessades podran usar una aplicació que permet registrar cada participació. A més, es registra el temps en la distància seleccionada i pujar les seues fotografies, a ser possible portant disfressa.

La participació és gratuïta i s’ha vingut fent des del passat dia 18 i fins el 31 de desembre en este enllaç: https://toprun.es/eventos/37a-sant-silvestre-popular-a-valencia-2020

Distàncies possibles Sant Silvestre virtual valenciana

S’han previst tres distàncies en esta Sant Silvestre: 3 Km, 5 Km i 10 Km i es pot participar en una, dos o tres modalitats sense que existisca un límit d’intents. Açò vol dir que es pot córrer la o les distàncies en què es participe tantes vegades com es vullga.

Categories

Les  categories existents, tant masculines com femenines, són: cadet (nascuts entre 2005-2006), Juvenil (nascuts entre 2003-2004), Júnior-Promesa (nascuts entre 1998-2002), Sènior (nascuts entre 1986-1997), Veterà/a “A” (nascuts entre 1976/1985), Veterà/a “B” (nascuts entre 1966/1975) i Veterà/a “C” (nascuts en 1965 o anterior).

Aplicació per a registrar les marques

Les persones participants podran registrar les seues marques en l’app a partir del dimarts 29 de desembre a les 7 hores fins al dijous 31 de desembre a les 22 hores.

L’aplicació a utilitzar, “Cronochip live”, està disponible per a descàrrega en els següents enllaços:

També es pot optar per recollir els temps amb un rellotge GPX i posteriorment descarregar les teues marques en la direcció web: https://exercise-upload.copernico.cloud/37a-sant-silvestre-popular-a-valència

A la finalització de la carrera podran consultar-se les classificacions en la següent URL: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/37a-sant-silvestre-popular-a-valencia.

Print Friendly, PDF & Email