Joaquim Navarro celebra les Jornades Culturals

13/01/2020

Falla Joaquim Navarro - Carrícola / Jornades Culturals

La comissió de la Falla Joaquim Navarro - Carrícola ha programat per a esta setmana tota una sèrie d'activitats dins de les seues Jornades Culturals.

Les activitats començaran dimecres que ve, dia 15, a les 19:30 hores al seu nou Casal. Serà a través d'una exposició sobre la seua històrica "Banda de Tambores y cornetas de la comisión", la qual inauguraran les Falleres Majors i els Presidents.

Seguidament, una charrada al voltant de "La República de les Falles" a càrrec de Josep Lluís Marin, Javier Mozas y Luiso Fernández.

El dijous hi haurà un debat sobre "Falles Digitals", on es raonarà al voltant de la imatge de les falles en internet. I el divendres la protagonista serà la indumentaria valenciana.

I el dissabte el plat fort d'estes jornades culturals. I és que està prevista una desfilada de la Banda de Tambors i Cornetes de la Falla Joaquim Navarro - Carrícola pels carrers del barri. I acte seguit, tindrà lloc una actuació al Parc de la plaça Santiago Suárez "Santi", més conegut per Jardí de Senabre. En acabar hi haurà una degustació d'arrossos i, per la vesprada, una xarrada sobre "Historia y anécdotas de la Banda de tambores y cornetas".

Per a acabar estes jornades culturals de la Falla Joaquim Navarro - Carrícola, el diumenge hi haurà un esmorzar i visita al taller de l'artista Jaume Torrent.

Jornades Culturals

Go up