El pedestal ja espera el sarcòfag de Blasco Ibáñez

20/04/2021

pedestal sarcòfag Blasco Ibáñez

El pedestal de marbre preparat este passat dilluns per l'Ajuntament de València ja espera que arribe el sarcòfag de Vicente Blasco Ibáñez.

Segons les previsions, el dit sarcòfag arribarà al cementari general divendres que ve. Així ho confirmava la regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello.

La regidora explicà que "amb açò volem fer una aposta ferma per recuperar una de les figures dels valencians més internacionals que tenim; per a nosaltres és molt important la figura de Vicente Blasco Ibáñez i això comporta, no només posar en valor la seua persona i la seua obra, sinó també divulgar-les i donar-les a conèixer entre els valencians i valencianes".

Finalment, el regidor de Cementeris i Servicis Funeraris, Alejandro Ramón, va afegir que, d'esta manera, "el sarcòfag estarà el més pròxim possible a on descansa el cos de Blasco Ibáñez, el Cementeri General. Per això, estem fent una sèrie de treballs per adaptar la sala de la millor manera possible a una obra tan especial, per a que l'espai estiga a l'altura de la figura de Blasco i del sarcòfag elaborat per Benlliure".

En les fotografies podem vore els treballs d'instal·lació del pedestal sobre el que descansarà el sarcòfag de Vicente Blasco Ibáñez.

Pot interessar-te: Comença el trasllat del sarcòfag de Blasco Ibáñez

Go up