Mascletà de Pirotècnia Turís del dia 13, aplaudida per Municipis que També Celebren Falles

2 mesos ago · Updated 2 mesos ago

mascletà de pirotècnia Turís, mascletà de pirotecnia Turís

Ahir, dia 13 de març, la ciutat de València va viure la mascletà de Pirotècnia Turís. Esta espectacular exhibició de pirotècnia, dirigida per Vicente Cervera, va deixar bocabadats els assistents amb els seus 127 quilograms de pólvora, convertint el cel en un autèntic espectacle de foc i soroll.

La mascletà de Pirotècnia Turís

La mascletà de Pirotècnia Turís va començar amb una traca valenciana que va anunciar el inici d'un espectacle carregat d'emoció i intensitat. Poc a poc, el ritme i la potència dels focs van anar en augment, creant una simfonia de soroll i llum que va captivar l'atenció de tots els presents. I per a culminar, un doble final i un colp potent que va tancar esta magnífica exhibició.

Entre els assistents al balcó municipal, es van poder vore representants de diversos municipis de la Comunitat Valenciana que també celebren les Falles. Així mateix, l'alcaldessa María José Catalá va estar acompanyada d'estoshttp://www.valencia.es convidats, amb qui prèviament s'havia reunit en el Saló de Cristall de l'Ajuntament.

Destaca la presència dels presidents de les Cambres de Comerç de València, Castelló, Alacant, Alcoi i Orihuela, així com la senadora per València, Estela Darocas, i representants de la Real Federació Espanyola d'Automobilisme, encapçalats pel seu president, Manuel Aviño.

Al costat de les falleres majors de València, María Estela Arlandis i Marina García, també van gaudir de l'espectacle de la mascletà 10 afortunats seleccionats en el sorteig impulsat per la Regidoria de Falles.

En definitiva, la mascletà del dia 13 de Pirotècnia Turís va ser un autèntic espectacle de foc convertit en art, que va deixar maravellats a tots els qui van tenir l'oportunitat de presenciar-lo en directe.

Go up