Compromís per València Renova la Seua Executiva amb un Pla Estratègic per reuperar la Ciutat en 2027

executiva Compromís per València, ejecutiva Compromís per València

Compromís per València ha celebrat la seua assemblea per a renovar l’executiva que dirigirà la formació valencianista en els pròxims quatre anys. Amb l’objectiu de posar en marxa la maquinària política i “recuperar la ciutat en 2027”, la nova executiva consta de 33 membres distribuïts en quatre àrees estratègiques: territorial, estratègia, comunicació, i organització i finances. He d’indicar que tots els regidors i regidores són membres de l’executiva, amb veu però sense vot.

L’assemblea va començar amb un moment de silenci en memòria de les víctimes de l’incendi de Campanar, expressant alhora agraïment als servicis públics i cossos d’extinció i emergències. La formació valencianista ha destacat la solidaritat de la ciutadania de València en aquests moments difícils.

Un Pla Estratègic per la Recuperació: Tasques, Rols i Metodologia Professionalitzada

Dins de les novetats, es posarà en marxa un Pla Estratègic inèdit que servix com a “full de ruta clar i definit” amb l’objectiu de “millorar i optimitzar el treball” per a la recuperació de la ciutat. Este pla inclou un repartiment de tasques, rols i una metodologia de treball professionalitzada. El seu enfocament es concentra en temes crucials com les festes, mobilitat, seguretat, urbanisme, i la relació amb el València C.F. D’esta manera, partir d’ara els col·lectius de districte es complementaran amb la posada en marxa de grups de treball temàtics sobre estos assumptes concrets.

Resposta Ferma de Compromís per València a l’Emergència Habitacional i Dret a l’Habitatge

En relació a l’emergència habitacional, la formació valencianista ha adoptat una postura ferma i decidida, demanant moratòries en les llicències de vivendes turístiques, campanyes d’inspecció contra les il·legals i l’ús del decret de tanteig i retracte per garantir habitatge públic.

Papi Robles, portaveu de Compromís per València, ha destacat: “Estem en una ciutat més bruta, més insegura i més descontrolada des que governa la dreta: incendis, apunyalaments, morts amb armes de foc, etc.”. Ha criticat l’enfocament de la dreta en les polítiques d’apartaments turístics i la seva falta d’abordament del problema del lloguer.

Capital Verda Europea: Compromís Municipal contra el Canvi Climàtic

Pel que fa a la situació climàtica, ha afegit: “Tot el prestigi aconseguit amb la Capital Verda Europea està sent destruït pel nou govern de PP i Vox, que concep la Capitalitat Verda únicament com un reclam turístic”. Robles assegura que Compromís està preparat per oferir “un equip encara més preparat per a 2027, som l’alternativa de govern en esta ciutat”.

La nova executiva ha mostrat el seu suport a l’Ajuntament de València, proposant un Ple Extraordinari per abordar mesures de prevenció i resposta en cas de catàstrofes com l’incendi de Campanar. També han insistit en la defensa de la Capital Verda Europea i la necessitat d’adoptar mesures fèrries davant de l’emergència habitacional.

Print Friendly, PDF & Email