Premi Comunitat Valenciana 2023 d'Archival a AVPYETUR

10 mesos ago · Updated 10 mesos ago

Premi Comunitat Valenciana 2023, Premio Comunitat Valenciana 2023

El dia 11 d'este mes, l'Associació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR) va ser guardonada per ARCHIVAL amb el Premi Comunitat Valenciana 2023.

El Premi Comunitat Valenciana 2023 per a AVPYETUR

El va rebre Juan Antonio Calabuig Ferre, President de l'entitat premiada, qui va agrair el guardó precisament en l'any del quaranta aniversari de l'Associació. D'una entitat amb un fi principal de contribuir a la informació lliure, objectiva, completa i de qualitat en matèria de turisme.

Així mateix, brindar la màxima col·laboració a tots els organismes relacionats amb el turisme per treballar estretament amb ells en quantes accions puguin emprendre en benefici del sector, que és de vital importància per a l'economia de la Comunitat Valenciana.

Va ser en el transcurs d'un acte celebrat al Saló Alfonso el Magnànim de la Beneficència, que va estar presidit per José Luis Lliso Ruiz, president de l'entitat premiadora, i representants de la cultura i institucions civils i militars valencianes.

Una Associació guardonada els decans fundadors de la qual són: el seu mencionat President, el President d'Honor Rafael Cebrián Gimeno, Vicente Bernardo Julià Vives, Jaime Millas Covas i Esteban Gonzalo Rogel.

Més premis Archival

També hi van ser premiats: el Trinquet Pelayo, el pintor Pedro Arrúe, l'orfebre Miguel Ángel Bertomeu, Paco Celdrán de la revista digital Eos, la Fundació Casa de l'Artista, el Miracle dels Peixets d'Alboraia, les dissenyadores Rosa Fenollar i Judith Mas, la Junta Directiva de Seguidors de la Mare de Déu dels Desamparats, el Teatre Principal de Castelló de la Plana, l'emblemàtica carrer Sant Nicolau d'Alcoi i la singular Explanada d'Espanya a Alacant. El Premi Internacional va ser per a la Fundació Junts per la Vida, per la seva gran tasca humanitària.

Tabal i dolçaina, Cant d'estil, balls regionals i la participació de cantants de la Casa de l'Artista, van augmentar la solemnitat de l'acte celebrat per Archival, l'Associació per a la Recuperació dels Centres Històrics d'Espanya.

esteban gonzalo rogel

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Go up