Skip to content

L’Ajuntament de València repara el banc de pedra de les Torres de Serrans

11/08/2019
Banc Torres de Serrans
Comarca: València

Des del passat mes de juliol es pot tornar a vore el banc de les Torres de Serrans en perfecte estat. Esta peça havia sigut víctima d’actes vandàlics que l’havien deixat en un lamentable estat. El Servici de Patrimoni Històric i Artístic, a través de la seua oficina Tècnica de Restauració i Manteniment de Monuments va iniciar els tràmits per a la seua reparació.

Per tant, el banc, situat a l’entrada dels tiquets de les pròpies Torres de Serrans, ha tornat a mostrar-se en un estat perfecte.

L’actuació l’ha dut a terme l’empresa Esculturas y Restauraciones Alejandro Inglés Llorens i s’ha tingut un pressupost de 1.936 euros IVA inclós.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.