Bloggers Internacionals coneixen l'accessibilitat de l'oferta turística valenciana

15/10/2018

Este blog trip és possible gràcies a la iniciativa de Turisme Comunitat Valenciana i Predif. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha rebut a estos bloggers en la Llotja de la Seda.

Els participants són la cofundadora de Sixsense.travel, Núria Azanza, i el bloguer Martyn Sibley. Colomer ha indicat que "el principal objectiu d'este viatge és promocionar l'accessibilitat en el sector turístic donant a conéixer la nostra oferta turística accessible als visitants de països emissors a través de l'experiència dels blogueros invitats".

Colomer també va assenyalar el treball que està fent Turisme per millorar l'accessibilitat de l'oferta turística valenciana. En este sentit va informar que "tenim un acord amb Predif per a impulsar el turisme accessible a tots".

Finalment, va expressar el desig que turisme i viatjar estiga a l'abast de tot el món. I, en este sentit, el 19 d'octubre se celebrarà la ‘Festa Tur4all’ a la plaça de l'Ajuntament. Esta festa també està organitzada per Predif i participa Turisme i l'Ajuntament.

Programa ‘Blog Trip’

Estos bloggers tenen un intens programa que es concreta d'esta manera:

Visitaran la ciutat de València, recorrent el Museu i Col·legi d'Art Major de la Seda, la Llotja de la Seda, l'església Sant Nicolau, el Museu Faller, i també la Ciutat de les Arts i les ciències.

Dimarts, 16 d'octubre: visita per la ciutat de Xàtiva en un tren turístic, el Castell. També visitaran Gandia, on coneixeran el Palau Ducal.

Dimecres, 17 d'octubre: visitaran Segorbe i Castelló.

Dijous, 18 d'octubre: visita per les ciutats d'Alacant, Guardamar del Segura, l'illa de Tabarca, Santa Pola i la Vila Joiosa.

Divendres, 19 d'octubre: visitaran l'Ajuntament de València i participaran en la 'Festa Tur4all'.

Com hem dit, és una iniciativa de Turisme Comunitat Valenciana i la Plataforma Representativa Estatal de Persones amb Discapacitat Física (Predif).

Go up