Skip to content
Oci

L’Ajuntament presenta el XIX Ral·li Ciutat de València

29/11/2018
Presentació XIX edició del Ral·li Ciutat de València – Memorial Javi Sanz
Comarca: València

L’Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal van presentar este passat dimecres la XIX edició del Ral·li Ciutat de València – Memorial Javi Sanz. Esta competició tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre i participaran 66 equips.

La regidora d’Esports, Maite Girau, va manifestar que «l’automobilisme té un gran arrelament a València per les múltiples competicions que es disputen al llarg de l’any, com esta cita emblemàtica del ral·li espanyol».

Recorregut del Ral·li Ciutat de València

Este ral·li tindrà un recorregut de 317 km. L’eixida tindrà lloc a les Torres de Serrans, lloc on es donaran cita també vehicles històrics. Respecte la procedència dels pilots, a més de la Comunitat Valenciana vindran d’Astúries, Madrid, Orense, Catalunya i Murcia.

En la presentació d’este Ral·li Ciutat de València van estar presents la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau; l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García; el president de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó; el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Ignacio Aviñó; i el president del Comité Organitzador de la carrera, Manuel Durán.

Girau va voler ressaltar que «Enguany tenim un escenari diferent, preciós i emblemàtic, que té una envergadura major, i que, per tant, ens permet traslladar fóra eixa imatge de València».

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.