L’Ajuntament presenta el XIX Ral·li Ciutat de València

L’Ajuntament i la Fundació Esportiva Municipal van presentar este passat dimecres la XIX edició del Ral·li Ciutat de València – Memorial Javi Sanz. Esta competició tindrà lloc els dies 30 de novembre i 1 de desembre i participaran 66 equips.

La regidora d’Esports, Maite Girau, va manifestar que «l’automobilisme té un gran arrelament a València per les múltiples competicions que es disputen al llarg de l’any, com esta cita emblemàtica del ral·li espanyol».

Recorregut del Ral·li Ciutat de València

Este ral·li tindrà un recorregut de 317 km. L’eixida tindrà lloc a les Torres de Serrans, lloc on es donaran cita també vehicles històrics. Respecte la procedència dels pilots, a més de la Comunitat Valenciana vindran d’Astúries, Madrid, Orense, Catalunya i Murcia.

En la presentació d’este Ral·li Ciutat de València van estar presents la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau; l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García; el president de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme, Manuel Aviñó; el president de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana, Ignacio Aviñó; i el president del Comité Organitzador de la carrera, Manuel Durán.

Girau va voler ressaltar que «Enguany tenim un escenari diferent, preciós i emblemàtic, que té una envergadura major, i que, per tant, ens permet traslladar fóra eixa imatge de València».

Print Friendly, PDF & Email