Skip to content

APNADAH va rebre la recaptació de la Sant Silvestre

10/01/2019
Comarca: València

La regidora d’Esports, Maite Girau, va fer el lliurament del xec por la recaptació de la Sant Silvestre valenciana del 30 de desembre passat a l’Associació APNADAH. Este xec solidari ascendix de 15.165 euros.

L’entrega va tindre lloc al Corte Inglés del carrer Pintor Sorolla dimecres passat. Hi van estar presents també el president de APNADAH, Juan Carlos Hernández, i el director de Relacions Externes de El Corte Inglés de la Comunitat Valenciana, Pau Pérez.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.