Skip to content

Més de 17.000 persones en la Sant Silvestre valenciana

30/12/2018
Comarca: València

Este diumenge València celebra la XXXV edició de la Sant Silvestre Popular Valenciana. Esta prova s’avança a la nostra ciutat per a dir adéu a l’any actual. Esta prova és a càrrec de la Regidoria d’Esports i recorre el centre de la Ciutat.

En la presentació d’esta carrera la regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, va destacar l’aspecte lúdic i divertit d’esta prova. Girau va indicar que « Es tracta d’una carrera representativa i simbòlica amb unes particularitats úniques: d’una banda, la prova té una part de competició per a aquelles persones més familiaritzades en l’àmbit esportiu i, d’altra banda, també és la carrera més divertida de l’any que suposa el coronament d’or a l’any 2018 a la nostra ciutat ».

La regidora també va recordar que « La ciutat està especialment bonica durant estes dates, i quina millor manera de gaudir del Nadal que fent exercici físic disfressats en família i amb amics i amigues ». Finalment va convidar a tota la ciutadania a inscriure’s i participar d’esta manera tan positiva.

La Sant Silvestre

Els diners recaptats es destinaran, íntegrament, a l’associació APNADAH (Associació de Pares per a Xiquets i Adolescents amb Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat).

El recorregut té 5.300 m, des de l’encreuament dels carrers Xàtiva i Bailèn, i començarà a les 20.00 hores. La prova es dividix en una part competitiva, en la qual participaran 400 atletes i una lúdica, en la qual correran 17.000 persones, moltes d’elles disfressades.

Recorregut: Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueria, Comte de Trénor, Pintor López, plaça del Temple, passeig de la Ciutadella, plaça d’Amèrica, avinguda Navarro Reverter, plaça Porta de la Mar, carrer Palau de Justícia, carrer de la Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent i plaça de l’Ajuntament.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.