Compromís se suma a la Recollida de 500.000 Signatures contra la Tauromàquia com a Patrimoni Cultural

22/05/2024

signatures contra la tauromàquia, firmas contra la tauromaquia

La iniciativa de recollida de signatures "No és la meua cultura" ha agafat força al debatre públic després que la Mesa del Congrés acceptara a tràmit la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) presentada per diverses entitats en defensa dels animals. Este moviment té com a objectiu derogar la llei 18/2013 que declara la tauromàquia com a patrimoni cultural.

Índex / Índice
  1. La Importància de la Recollida de Signatures contra la Tauromàquia
  2. Compromís per València: Un Partit Involucrat
  3. Calendari de Recollida de Signatures
  4. Conclusió

La Importància de la Recollida de Signatures contra la Tauromàquia

La ILP necessita aplegar un total de 500.000 signatures per a iniciar la seua tramitació en el Congrés dels Diputats. La portaveu adjunta de Compromís per València, Glòria Tello, destaca la importància d'esta iniciativa, afirmant que "com a societat, ens hem de dotar dels instruments legals per a defensar no solament als animals, sinó també a les futures generacions i a nosaltres mateixos de la normalització de la violència i la tortura".

Compromís per València: Un Partit Involucrat

L'exregidora de Benestar Animal s'ha registrat com a fedatària de la campanya de la ILP. Això li permet recollir les signatures, custodiar els plens oficials i gestionar la inscripció de cada persona que vullga adherir-s'hi. "Des de Compromís per València ens involucrem inequívocament en aquesta campanya i ens posem a disposició perquè tothom puga aportar la seua firma", afirma Tello.

Calendari de Recollida de Signatures

Durant el mes de maig, la ciutadania té l'oportunitat de sumar-se a la campanya. Tello ha organitzat un calendari de dates i llocs on es pot signar la ILP.

Conclusió

La recollida de signatures contra la tauromàquia com a patrimoni cultural és una pas important cap a la defensa dels drets dels animals i la preservació de la nostra cultura i la ciutadania pot sumar-se fàcilment  a esta inciativa.

Go up