Skip to content

L’alcalde i la dissenyadora del Parc Central el visiten i reivindiquen la seua culminació

14/02/2019
Comarca: València

L’alcalde de la ciutat de València, Joan Ribó, i la dissenyadora del Parc Central, Katryn Gustafson, han visitat la part inaugurada d’esta nova zona verda de la ciutat. De fet Gustafson encara no havia vist en primera persona este espai. Han acompanyat en la visita el regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, i la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

La comitiva ha recorregut les diverses zones enjardinades, les zones de joc infantil i àrees d’esplai.

Ribó ha celebrat la gran acceptació» que han generat esta dotació entre la ciutadania, i ha parlat de «l’explosió de colors que viurà este espai en primavera». A més, i aprofitant la visita de la seua dissenyadora, ha reivindicat “la culminació d’allò que ha de ser el gran pulmó verd de la ciutat».

és imprescindible complir l’acord que el Govern Central va prendre en un principi… i així suprimir el mur vergonyós que hi ha entre dos barris de la ciutat

L’alcalde ha insistit en que «Hem obert un parc d’onze hectàrees que suposen el 40 per cent d’un total de 23 hectàrees, i és imprescindible complir l’acord que el Govern Central va prendre en un principi. Este contemplava l’execució de les obres del Canal d’Accés a l’estació ferroviària amb el soterrament de les vies fèrries des del Bulevar Sud fins al pas elevat de Giorgeta, per a poder avançar i alliberar l’avinguda García Lorca perquè es puga urbanitzar i així suprimir el mur vergonyós que hi ha entre dos barris de la ciutat», referint-se a Malilla i Russafa.

La dissenyadora també reivindica que s’acabe el Parc Central

Finalment, Gustafson ha indicat estar «molt orgullosa del resultat del seu disseny» i també ha reclamat l’acabament de les obres «perquè s’aborden els treballs que manquen per acabar el projecte», que «a més de dotar a la ciutat d’un gran pulmó verd funcionarà com a eix vertebrador dels barris».