Els Reis Mags visitaren els hospitals valencians

Ses Majestats els Reis Mags d’Orient van visitar el Dia de Reis als pacients ingressats als hospitals de la Comunitat Valenciana. Ses Majestats van fer lliurament personalment dels seus regals a xiquets, xiquetes i persones majors.

Esta acció té per objectiu fer més suportable l’estada de xicotets i grans celebrant al seu costat el dia de Reis. Ses Majestats van visitar les àrees pediàtriques, obsequiant regals adaptats a les diverses edats. D’esta manera poden oblidar, per un moment, que romanen ingressats. De la mateixa manera es va fer respecte els pacients més majors.

Respecte la província de València, la visita es va produir el dia 6 als hospitals La Fe (a les 10.00 hores), General de València (10.00 hores) Doctor Peset (10.00 hores), Clínic (10.30 hores) i Gandia (a les 10.30 hores).

A l’hospital La Fe, els mateixos Reis Mags van repartir els regals tant als pacients més xicotets com als adults ingressats en les diferents àrees de l’hospital. També ho van fer en els servicis d’Oncologia, Hematologia, Psiquiatria i Unitat de Trastorns de l’Alimentació, entre altres.

Els Reis Mags de la Falla Mercat de Castella van visitar l’Hospital General. I a l’hospital Doctor Peset, la comitiva dels reis d’Orient desfilà pels Servicis de Pediatria, Maternitat i Urgències Pediàtriques. Finalment, a l’hospital Clínic,an visitar els Servicis de Pediatria, Nounats, UCI Pediàtrica i Urgències Pediàtriques.

Print Friendly, PDF & Email