V Concurs de poesia satírica fallera Anfós Ramon

5 anys ago · Updated 5 anys ago

V Concurs Anfos Ramon

Les Presidentes de la Falla Ferroviària de València, Verónica Galduf Muñoz, Jessica Pons Benedito i Gema Ordaz Piñero, i la seua Fallera Major, Andrea Pons Benedito, van entregar al poeta Ernest Olmos i Sabater, el guardó acreditatiu del premi corresponent al V Concurs Anfós Ramon de poesia satírica fallera, en un acte celebrat el dia 18 d'este mes al seu casal del carrer Pelayo núm. 38 de València.

Seguidament el poeta va llegir la poesia premiada, corresponent a l'escena “Tot el gros…fa goig” de la falla Molinell-Alboraia, del sector Pla del Reial-Benimaclet, el lema general del qual era Farts Food. Versos sobre equívocs satírics entrecreuats sobre cultius d'hortalisses i els efectes d'un bany excessivament calent en el protagonista. Poesia d'un llibret que va obtingué el premi Extraordinari Peris Celda de Lo Rat Penat.

A Laura Valero García, Fallera Major 2020 de la comissió Molinell-Alboraia, li van entregar l'estendard que els acredita com a falla guanyadora de la V edició.

S'ha consolidat, amb important participació en les seues convocatòries, el concurs anual de poesia satírica fallera Anfós Ramon, que va crear l'Associació Cultural Falla Bailèn-Xàtiva en record i homenatge a qui va ser el seu poeta durant quaranta anys (1974-2013).

esteban gonzalo rogel

Autor: Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de Asociació Valenciana de Periodistes i Escriptors de Turisme (AVPYETUR)

Go up