Skip to content

Les falles entren en el Palau de la Generalitat de la mà d’un monument de Dani Nebot

14/03/2019
Comarca: València

Des d’este dijous el pati gòtic del Palau de la Generalitat acull un monument gràfic dissenyat per Dani Nebot, guanyador de la crida a projecte de l’Ajuntament de València per al cartell faller de 2019. Este monument podrà visitar-se fins al 19 de març, per la qual cosa el Palau estarà obert durant estes festes. El monument està fet de materials sostenibles, com la fusta i el cartó, i representa als personatges del cartell de Falles d’enguany.

A més, la Torre Vella del Palau s’il·luminarà de manera especial durant els dies més importants de les festes falleres, i es repartiran al públic que s’acoste al Palau, de manera gratuïta i fins a esgotar existències, equipaments fallers que inclouran motxilles i mocadors amb el disseny dels cartells de Falles de 2019.

Durant la plantà d’esta falla gràfica, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha esmorzat amb representants de mitjans de comunicació.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.