Skip to content

Els punts violeta han informat sobre prevenció d’agressions sexistes els dies de falles

22/03/2019
Comarca: València

Han sigut dos els punts violeta que l’Ajuntament de València instal·là estes falles a través de la regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. A estos llocs d’informació s’han acostat moltes persones per a informar-se sobre prevenció d’agressions sexistes i per la possibilitat de participar com a voluntariat en estos punts, els quals no han registrat intervencions per agressions sexistes.

Estos punts han estat siutats a l’estació del Nord i al carrer Cavallers. S’han repartit fins a 7.000 xapes i 4.000 fulls de mà informatius. També s’han repartit 1.000 fullets de la campanya de prevenció d’agressions sexistes “Fora de lloc”, i material a algunes falles per a repartir en els seus casals i en les seues diferents festes.

Dos professionals per cada punt violeta

En cada punt sempre hi havia dos professionals (psicòlogues / educadores / treballadores socials), durant sis hores al dia. L’horari d’atenció i d’informació ha sigut del 15 al 19 de març de 22.00 a 4.00 hores. La informació s’ha oferit en valencià, castellà i anglés.

La regidora responsable, Isabel Lozano, ha indicat que «Els punts violeta són útils per a la sensibilització i la prevenció, així com per a traslladar un missatge a la societat de rebuig a la violència masclista, establint canals més immediats i accessibles per a la denúncia i l’atenció a víctimes que puguen necessitar-ho. Durant estos dies la gent que s’ha acostat ha estat molt positiva, han valorat com molt necessari el paper que feien les i els professionals.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.