Skip to content

Efemèride i presentació d’esbossos en la Falla Lepanto – Guillem de Castro

03/12/2018
Falla Lepanto - Guillem de Castro
Comarca: València

La comissió de la Falla Lepanto – Guillem de Castro – plaça de l’Encarnació – Dr. Monserrat va començar recentment els actes commemoratius del seu cinquanté aniversari de continuïtat fallera a través d’una setmana cultural, iniciada al seu Casal del carrer Dr. Montserrat núm. 10 oferint una exposició d’antics llibrets i fotografies i la presentació dels esbossos de les falles que plantaran en el març vinent.

Després de l’esbós del monument gran han posat la Fallera Major, Elena Alonso Cantos, la Presidenta de la Comissió, Carmen Sabater Orenes, i l’artista, Anna Ruiz, i al costat de l’esbós de l’infantil, la seua Fallera Major, Julia Juliá Cervera, i l’artista, David San Felipe.

Commemoren cinquanta anys de continuïtat fallera però en el pròxim 2020 festejaran els cent cinquanta anys de la primera falla plantada en eixa demarcació en 1871, i a la qual van seguir, amb freqüència intermitent, 31 monuments efímers fins a 1969.

Una comissió que l’any 1999 va decidir encaminar-se cap a nous conceptes artístics i temàtics dins de les Falles Innovadores. En les de 2019 la gran tindrà com a lema Estances i la xicoteta 360º.

Casalet visitable els dimarts i divendres a partir de les 21.30 hores.

Esteban Gonzalo Rogel

Secretari de "Asociacion Valenciana de Periodistas y Escritores de Turismo - AVPYETUR".
Esteban Gonzalo Rogel

Últimes entrades per Esteban Gonzalo Rogel (Vore totes )