L’Ajuntament aprova les bases per a les subvencions de programacions culturals

llibre
Llibre

Els projectes i programacions culturals de la ciutat de València tindran enguany una dotació económica de 150.000 euros. Este és l’acord de la Junta de Govern Local  de divendres passat. Les subvencions podran demanar-se una volta es publique l’extracte de l’acord al Butlletí Oficial de la Província. El termini per a presentar-les a través de la seu electrònica serà de 20 dies hàbils.

Estes subvencions estan destinades a les entitats de l’àmbit privat i associatiu que, sense ànim de lucre, treballen per a donar visibilitat i presència en el calendari anual a festivals, projectes i programacions estables.

La regidora de Patrimoni i Recursos Culturals, Glòria Tello, ha fet una crida a participar en esta convocatòria «per donar impuls de forma objectiva, transparent i accessible des de les institucions a les iniciatives de caràcter cultural que s’organitzen a la ciutat de València».

Fer prevaldre la qualitat

Enguany se centraran en fer prevaldre la qualitat i rellevància dels projectes. D’esta manera, serà prioritari l’interés cultural, l’impacte sociocultural i la seua visibilitat. També es tindrà en consideració la trajectòria de les entitats en el món de la cultura.

Activitats subvencionables

A esta convocatòria podran concórrer els audiovisuals, les mostres o exposicions, individuals o col·lectives, d’arts plàstiques; cicles o trobades de música, tallers participatius i divulgatius de temàtica cultural, artesania, arts plàstiques, audiovisuals o literàries; projectes de promoció i divulgació de la gastronomia, cultura popular i tradicions valencianes i cicles de conferències i cinefòrums.

Print Friendly, PDF & Email