Skip to content

Les Arts rep el Premi Educació i Societat pel seu Programa Didàctic

12/06/2019
Comarca: València

El Palau de les Arts ha rebut el Premi Educació i Societat, concedit pel Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs i el Conservatori Professional de Música de València pel seu Programa Didàctic.

Este guardó l’arreplegà Víctor Gil, responsable de ‘Les Arts és Educació’, i reconeix la contribució del teatre a “la difusió de la música als més joves”, a més dels seus projectes d’inserció professional.

Un camí iniciat en 2007

Les Arts començà el seu programa educatiu en 2007. En aquell any presentà ‘Dibuixar la música’, el qual actualment oferix un ampli ventall de propostes per a totes les edats i audiències, des de bebés de més de deu mesos fins al públic adult.

Tots els àmbits educatius a Les Arts

Estudiants d’Educació Infantil, de Primària, de Secundària, de Formació Professional, d’ensenyaments de règim especial, d’universitat i de Formació de Persones Adultes comprenen el gros de l’activitat. També hi ha sessions destinades el públic familiar en cap de setmana.

‘Les Arts és Educació’, és l’epígraf de la temporada 2019-2020 del Palau de les Arts. Hi ha un total de 14 iniciatives programades, com ara ‘Babies Only’, ‘Sent la música’, ‘Conta’m una òpera’ i ‘Detectius en l’òpera’. A més, hi ha sessions de treball com ‘Tots a Cor’, ‘L’òpera en construcció’ o ‘Un matí amb’, i tallers didàctics com ‘VestuArts’ i ‘CaracteritzaT’.

L’òpera també entra en acció gràcies al programa LÒVA (‘L’òpera com a vehicle d’aprenentatge’), i la planificació de funcions didàctiques dels espectacles representats al Teatre Martín i Soler. D’igual manera és important la col·laboració amb el festival Danseta de Dansa València, així com les accions en àmbit universitari amb l’UJI de Castelló, la UPV, la UV i la UNED.

Activitats per a bebés i necessitats especials

La proposta ‘Babies Only’ està dirigida a bebés de fins a 36 mesos que combina dansa, lírica, música i arts escèniques. I ‘Sent la música’ és una proposta sensorial, orientada a xiquetes i xiquets amb necessitats educatives especials.

Print Friendly, PDF & Email

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.