Requena instal·la quatre estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament de Requena ha fet un pas més per a impulsar la mobilitat elèctrica. En este cas gràcies a les quatre estacions de recàrrega per a vehicles elèctrics d’accés públic.

Es tracta de punts de recàrrega de 22kW (AC) de potència, és a dir, de càrrega semirápida. Això vol dir que en mitja hora es podrà tindre una càrrega aproximada per a recórrer uns 130km.

Els punts de recàrrega es poden trobar a la Plaza Consistorial, Patio del Mercado, Pabellón Deportivo de San Antonio i Plaza de Toros. Esta acció té com a objectiu “complir en matèria d’estalvi, diversificació energètica i respecte al medi ambient dels diferents compromisos internacionals”.

Esta actuació s’emmarca dins del pla de ‘Ajudes infraestructura de recàrrega per a vehicles elèctrics’ que desenrotlla l’Institut Valencià de Competividad Empresarial (IVACE).

L’ajuntament indica que això és una aposta per la incorporació gradual de vehicles elèctrics, i que estos puguen substituir als de combustió. I això porta implícita la reducció de gasos d’efecte d’hivernacle i un ambient menys nociu per a la salut i el medi ambient.

Print Friendly, PDF & Email

Entrada similar