16 estudiants participen en el programa Requebeca 2020

Programa Requebeca 2020

Del 23 de juliol a l’11 de setembre 16 estudiants completaran la seua formació acadèmica a l’ajuntament de Requena gràcies al programa Requebeca 2020.

Les persones becades s’incorporaran a diversos departaments de l’ajuntament requenense, on treballaran i completaran la seua formació. Un programa pensat per als mesos d’estiu que es posa en funcionament per primera vegada des de la regidoria de Personal.

Este programa, destinat a persones estudiants majors de 18 anys, a més té una remuneració de 500 euros (import brut) al mes.

Tres objectius del programa Requebeca

Segons l’ajuntament de Requena, este programa complix amb tres objectius: completar la formació de les persones destinatàries; introduir noves idees en el funcionament de l’Ajuntament; i finalment donar d’un xicotet impuls econòmic de cara al pròxim curs.

El programa Requebeca substituix al ‘La Dipu Et Beca’ de la Diputació de València. En ese cas assumix el nou programa el consistori de Requena, al qual dedicarà part dels fons de Cooperació Municipal que provenen de la Diputació.

Print Friendly, PDF & Email