Ofertes de Renfe per a la XXVII Muestra de Embutido de Requena

05/02/2020

Renfe - AVE

Renfe ha anunciat l'oferta de places promocionals per a facilitar l'assistència a la XXVII Muestra de Embutido Artesano y de Calidad de Requena. Esta oferta consistix en descomptes que poden arribar al 70% del preu dels trens AVE i Intercity des de i cap a Requena. L'oferta s'aplica entre el 7 i el 9 de febrer.

D'esta manera, es podrà viatjar entre Madrid i Requena des de 27,90 euros, per trajecte, entre Conca i Requena des de 16,60 euros. A més, durant la fira hi haurà un servici gratuït d'autobús entre l'estació d'AVE Requena-Utiel i el recinte firal.

A mé, per als desplaçaments en trens AVE i de Rodalia fins a Requena hi haurà també  avantatges especials en la Muestra de Embutido Artesano. Així, en presentar el bitllet s'obtindran descomptes del 10% en la compra de productes dels estands de la Muestra. A més, l'entrada serà gratuïta a 3 museus o monuments de la ciutat.

L'objectiu d'esta acció de Renfe per a la mostra de l'embotit de Requena és doble, en primer lloc promocionar i difondre el patrimoni social, històric, cultural i gastronòmic de la ciutat. I a més, fomentar i promoure l'ús dels trens d'Alta Velocitat.

Go up