El IES Oleana de Requena participà en La Fira Aèria

2019 05 28 Feria Aerea 1
Dron de Requena - La Feria Aérea

L’Ajuntament de Requena, a través de la regidoria d’Educació, va finançar la participació de l’IES Olena en la Fira Aèria de la Universitat de València.

Esta fira va tindre lloc el passat 17 de maig i Requena va presentar un dron creat per l’alumnat de 1r de Batxillerat del citat institut.

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la UV a Burjassot va acollir esta trobada educativa. Es tractava de la V edició de la Fira Aèria, MOMO i Programa la teua obra, tres projectes d’innovació educativa que durant tot el curs acadèmic s’han desenvolupat en centres de secundària de València i Castelló.

Més de 1.000 estudiants

En esta trobada van participar més de 1000 estudiants, a través de les seues  propostes i treballs. El dron requenense va ser fabricat usant la impressió 3D, i la seua finalitat és el rescat de persones perdudes en les zones muntanyenques de Requena.

Va haver-hi tres zones diferenciades: estands, zona de vols i sales de presentacions. En esta última zona les estudiants Raquel i Andrea van defensar públicament el seu treball. Un projecte que ha tingut la participació de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Requena, mostrant el seu compromís per fomentar i incentivar els projectes innovadors que afavorixen la qualitat educativa.

En la present edició de la Fira Aèria es pretenia que els estudiants aprengueren a construir, configurar i volar un dron. A més, els participants havien d’aplicar-li una fi social o mediambiental que resolguera una situació de l’entorn més immediat.

El dron requenense estarà al servici dels especialistes en rescat i està ideat per a emetre senyals i imatges que localitzen el lloc exacte on es troben els muntanyencs/as perduts/as.

2019 05 28 Feria Aerea 2 1
Print Friendly, PDF & Email