Skip to content

El dissabte arriben els Reis Mags a Requena per avió

04/01/2019
Comarca: Requena-Utiel

L’aeròdrom d’El Rebollar rebrà als Reis Mags el dissabte 5 a les 09:30 del matí. En la Cavalcada de la vesprada es té previst repartir 2.500 bosses de caramels, 200 balons, piruletes, 200 mini-juguetes, globus, etc. En este acte participa la 72 Festa de la Verema.

Itinerari Cavalcada

Els Reis Mags seran rebuts al Teatre Principal a les 12:00 hores. Per la seua banda la Cavalcada discorrerà per l’Av. Arrabal (des de la Fuente de los Patos) des de les 18:30 hores.

– 9.30 Arribada a l’Aeròdrom de El Rebollar
– 11.00 Visita a la residència d’Ancians
– 12.00 Recepció al Teatre Principal
– 14.15 Residencia Savia
– 14.45 Hospital de Requena

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

És per això que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no serà massa esforç, encara que la suma de tots i de totes ens farà poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no será demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos hará poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.