|

L’Ajuntament instal·la tres fonts d’aigua filtrada i refrigerada

Fonts aigua filtrada / Fuentes agua filtrada

Ara que fa més calor, l’Ajuntament de València oferix tres fonts d’aigua potable filtrada i refrigerada. Estes noves fonts estan situades a la mateixa plaça de l’Ajuntament, el passeig Marítim i a la Ciutat de les Arts i de les Ciències.

Noves fonts com a servici a la ciutadania i al turisme

Estes noves fonts d’aigua filtrada i refrigerada complixen un doble objectiu. Així ho va explicar la regidora del Cicle Integral de l’aigua, Elisa Valía, en indicar que seran útils “per fer front a esta temporada d’estiu i turística com un servici més a la ciutadania i als qui que ens visiten”.

Valía va indicar que estes fonts “Estan dissenyades per omplir botelles i, a més, complixen amb totes les recomanacions per evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l’aigua”.

La regidora va indicar també que “complixen amb totes les recomanacions per evitar contagis per coronavirus perquè no hi ha contacte directe amb el canó de l’aigua”.

Tres fonts adaptades per a omplir botelles fàcilment

En les fotografies que adjuntem es pot vore que el disseny d’estes fonts està pensat per a poder omplir exclusivament botelles. Podem imaginar que s’ha pensat en evitar un us inadequat d’estos sortidors com podem vore a sovint en a resta de fonts de la ciutat, omplint garrafes grans per a evitar la compra d’aigua embotellada o usar la de la seua aixeta.

On estan les fonts?

Estes fonts les podem trobar al costat de la font de la plaça de l’Ajuntament; al passeig Marítim, prop de l’escultura dels Dofins, a la platja de la Malva-rosa, i a la Ciutat de les Arts i les Ciències, a l’altura del pont de l’Assut de l’Or.

L’objectiu de l’Ajuntament, segons informà la regidora, és continuar “instal·lant en els pròxims mesos algunes més en punts de molta afluència”. I és que, segons afegí Valía, esta iniciativa “és una aposta important pel consum de l’aigua de l’aixeta que estem fent des de l’Ajuntament i és una acció més encaminada a millorar també l’impacte mediambiental que té el consum d’aigua”.

Conveni Ajuntament i Aigües de València

Estes fonts són el resultat del conveni signat entre l’Ajuntament de València i la Fundació Aigües de València. L’objectiu final és promoure l’aigua d’aixeta de la ciutat i, de pas, “conscienciar les persones de l’impacte mediambiental que té el consum d’aigua embotellada”. S’haurà de vore, no obstant, l’opinió sobre este últim punt de les empreses que es dediquen, precisament, a oferir aigua embotellada en botigues i supermercats.

Print Friendly, PDF & Email

Similar Posts