Skip to content

Els participants de Val√®ncia Ciutat del Running tindran acc√©s gratu√Įt a 20 museus

03/09/2019
Emiliano García i Elena Tejedor
Comarca: València

El regidor de Turisme i Internacionalització, Emiliano García, la directora de la Fundació Trinidad Alfonso, Elena Tejedor, i el responsable de comunicació de València Ciutat del Running, Alejandro Heras, mantingueren una reunió dilluns passat.

El regidor indicà que “tots i totes siguem ciutat durant eixos dies perquè València siga un referent d’hospitalitat i d’acolliment per als corredors”.

A més, i durant la celebració de les proves de València Ciutat del Running, l’Ajuntament s’ha compromés a facilitar l’entrada gratuïta a 20 museus de la ciutat per a tots els participants. El regidor considera de vital importància la implicació de l’Ajuntament, ja que “l’esport constitueix una de les nostres principals estratègies per a vertebrar la vida cultural i social de la ciutat”.

Infoguiavalencia.com oferix el seu contingut completament debades. El nostre objectiu principal és oferir informació objectiva i independent al voltant de la realitat valenciana en temes, fonamentalment, de cultura, oci, falles, resta de festes, comarques, ciutat i turisme.

√Čs per aix√≤ que et demanem una miqueta d'ajuda. Segurament per a tu no ser√† massa esfor√ß, encara que la suma de tots i de totes ens far√† poder tindre un millor futur i seguir informat de manera independent.


Infoguiavalencia.com ofrece su contenido completamente gratis. Nuestro objetivo principal es ofrecer información objetiva e independiente sobre la realidad valenciana en temas, fundamentalmente, de cultura, ocio, fallas, resto de fiestas, comarcas, ciudad y turismo.

Es por eso que te pedimos un poquito de ayuda. Seguramente para ti no ser√° demasiado esfuerzo, aunque la suma de todos y de todas nos har√° poder tener un mejor futuro y seguir informando de manera independiente.