L'EMT informa dels canvis en les línies pel centre de la ciutat

17/02/2020

EMT - canvis línies

Dimecres passat  el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presentà la campanya informativa on l'EMT informa al voltant dels canvis de la xarxa i les línies al seu pas pel centre de la ciutat, els quals entraran en funcionament a partir del 23 de març.

La campanya, presentada a la parada de Glorietta - Porta de la Mar, inclou 1.200 cartells en 450 marquesines. A més s'ha inaugurat un nou lloc web, més actual, www.novaemt.es. El pressupost total de la campanya és de 34.656 euros i inclou la idea creativa, la impressió i col·locació dels cartells, els 36.000 fulls de mà i 30.000 plànols.

Grezzi indicà que «És la campanya comunicativa més important que hem tingut fins ara, la més important que ha fet l'EMT en la seua història, en la qual des de tots els departaments s'ha treballat intensament per a informar de tots els detalls d'una nova xarxa que projecta a la ciutat de València al segle XXI».

Índex / Índice
  1. EMT s'acosta al nou model de ciutat
  2. Un nou lloc web de l'EMT
    1. Canvis en les línies nocturnes de l'EMT

EMT s'acosta al nou model de ciutat

El regidor va afegir que «És conforme al nou model en el qual apostem per una ciutat en la qual poder desplaçar-se en transport públic, poder caminar, poder anar amb bicicleta o en vehicle motoritzat. Però nosaltres treballem per a assegurar un transport públic de qualitat, i sobre eixa nova línia C1 i les noves línies que van pel centre, per el  carrer Colón, la ciutadania ha de tindre tota la informació».

D'esta manera, explicà Grezzi, l'objectiu «és que a partir del 23 de març tota la ciutadania, tots els usuaris i usuàries, coneguen el funcionament de la nova xarxa, de les noves oportunitats d'intercanvi que té, de quines opcions té per a arribar directament al centre de la ciutat o per a desplaçar-se des del centre als barris. Per això la comencem amb antelació, perquè tothom conega la nova xarxa, les característiques de les línies i recorreguts».

Un nou lloc web de l'EMT

En referència al nou lloc web, Grezzi indicà que s'ha fet «per a proporcionar tota la informació sobre la nova xarxa de l'EMT amb un nou ‘geobuscador' on l'usuari podrà planificar la seua ruta amb la nova xarxa. Així, la informació serà totalment accessible a tots els usuaris, que podran descobrir ells mateixos tots els detalls». D'esta manera, EMT informa de tots els canvis en les línies al seu pas pel centre ciutat també de manera digital.

De manera especial es tractada la nova línia C1 que substituirà les diverses línies que actualment travessen el centre de la ciutat, especialment la plaça de l'Ajuntament. En este sentit, Grezzi va explicar que «Llancem una campanya específica sobre la C1 amb el lema ‘Directa al cor de València' (són 5 cartells amb imatges diferents amb el mateix lema). L'objectiu és que totes les persones usuàries coneguen la nova línia que a partir del 23 de març ens portarà a les places de la Reina i l'Ajuntament, que ja serà zona per a vianants». I va concloure dient que «La C1 ens permetrà reviure, redescobrir i, en definitiva, tornar-nos a enamorar d'un centre més humà, menys contaminat i més saludable».

Un autobús recorrerà la ciutat del 15 de febrer al 5 de març informant d'estos canvis i les línies afectades.

Canvis en les línies nocturnes de l'EMT

A partir del 23 de març les línies nocturnes acabaran en la zona del bescanviador Xàtiva-Estació del Nord. Les línies N1, N2, N6, N8, N9 i N10 arribaran a Marqués de Sotelo. La N3 i N7 a Sant Pau i la N4 i N5 al carrer Xàtiva. A més, la N89 s'integrarà en la 89 i la N90 en la 90. Per tant, la línia 89 i la 90 passaran a circular també a la nit.

Go up