Skip to content

L’Ajuntament tanca les zones de jocs infantils dels parcs i jardins

16/09/2020
Zona joc infantil precintada
Comarca: València

L’Ajuntament de València tanca i precinta a partir d’este dijous les 664 zones de jocs infantils dels parcs i jardins de la ciutat de València.

Esta situació, duta a terme en el passat estat d’alarma, torna a executar-se. I esta acció es fa com a mesura de seguretat dirigida a la població infantil. I açò és així a la vista de les circumstàncies actuals sanitàries.

Així ho ha explicat el vicealcalde Sergi Campillo quan ha dit que “Hem d’atendre a la situació especial en que es troba València, amb una població molt alta, que rep molts visitants i en la qual el coronavirus ha tingut un impacte important”.

Només es tanquen les zones de jocs infantils dels parcs i jardins

El regidor ha indicat que els parcs i jardins continuaran oberts. D’esta manera, només es tanquen temporalment les àrees d’oci infantil a l’aire lliure. Esta estat continuarà d’esta manera mentre la situació de la COVID-19 no millore.

Estes zones de jocs infantils que l’Ajuntament tanca de nou van ser desinfectades a diari. Campillo ha recordat que això ha suposat una inversió de 147.000 euros.

No obstant això, “anem un pas més enllà per contribuir a evitar concentracions en espais reduïts i mantindre la separació entre els xiquets i xiquetes”, ha explicat Campillo.

El regidor ha continuat explicant que “El tancament dels parcs infantils és temporal i es mantindrà fins que la situació epidemiològica ho permeta i baixe la curva de contagis en la ciutat, i en tot cas sempre pensant en la salut i la seguretat dels més menuts”.

Finalment, el vicealcalde ha dit que “Es tracta d’afavorir el treball de les autoritats sanitàries competents per controlar els contagis”. I ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana “ara per ara les mesures més importants i eficaços front la COVID-19 són les d’autoprotecció; higiene personal, distància social i mascareta obligatòria”.

Sergi Campillo
Print Friendly, PDF & Email