L’Ajuntament requerix al Govern a Central reparar la Torre Miramar

Torre Miramar (foto: Google Maps)
Torre Miramar (foto: Google Maps)

El cost total s’estima en 3,09 milions d’euros.

L’Ajuntament de València ha estudiat la situació de la Torre Miramar de cara a reparar este element i el seu entorn, en la rotonda d’entrada nord de la ciutat. El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, presentà este dilluns les conclusions resultants dels informes emesos pels servicis municipals d’Arquitectura i Servicis Central Tècnics, de Jardineria, de Mobilitat Sostenible, de Coordinació en la Via Pública i Manteniment d’Infraestructures i de Cicle Integral de l’Aigua. Segons estos informes, s’estima que el cost global de les obres necessàries per a la reparació d’esta torre i el seu entorn arriba als 3,09 milions d’euros, i requerix al Govern Central que execute les obres.

Grezzi explicà que “Cal acabar amb la situació que els governs centrals han propiciat en este espai d’entrada a la nostra ciutat, en el que pràcticament no hem deixat de solucionar problemes derivats per la seua inacció, i per això reiterem al Ministeri de Foment la necessitat de revisar l’estat de la torre i la rotonda amb paràmetres de sostenibilitat, usabilitat i accessibilitat entre altres”. I va afegir que “el dret de la ciutadania a disposar d’unes instal·lacions segures, cuidades i dignes”.

La comissió acordà que el regidort faça el seguiment dels tràmits i done compte als membres de la comissió quan es produïsquen novetats.

Print Friendly, PDF & Email