Iberdrola i Burger King sumen forces per a electrificar els aparcaments

Iberdrola, Buger King

Iberdrola y Burger King ® han unit les seues forces per desplegar 50 carregadors per a vehicles elèctrics en els aparcaments dels establiments de la companyia de restauració ubicats en la Comunitat Valenciana. Estes instal·lacions compten amb carregadors de 50 quilovats (kW) de potència i ofereixn a l’usuari la possibilitat de recarregar el seu vehicle elèctric durant les 24 hores del dia a través de la seua App de Recarrega Pública Iberdrola.

Un acord per electrificar els aparcaments dels restaurants Burger King ® y Popeyes ® amb Iberdrola

L’any passat, Iberdrola y Burger King ® van signar un acord per electrificar els aparcaments de prop de 400 restaurants de la cadena a Espanya. Esta iniciativa s’ha traduït en la instal·lació de 30 places de càrrega en els establiments de 7 ciutats de la Comunitat Valenciana, amb la previsió de completar el reste de les 20 places en les properes setmanes en altres 8 ciutats de les províncies d’Alacant i València.

Energia 100% verda i Garantia d’Origen

Els usuaris d’estes instal·lacions recarregaran la bateria dels seus cotxes elèctrics amb energia 100% verda, procedent de fonts de generació renovable amb certificat de Garantia d’Origen (GdO). Així, esta iniciativa no sols contribueix a la mobilitat elèctrica, sinó també a l’estalvi de 6.000 tones de CO2 a l’any, un impacte positiu en la qualitat de l’aire similar al que tindrien tres milions d’arbres nous.

Una estància de relax

Segons Joaquín Longares, delegat Comercial d’Iberdrola en la C. Valenciana, “este tipus d’acords són fonamentals per aconseguir el desplegament de la mobilitat elèctrica, ja que permeten incrementar el nombre de punts de recàrrega, amb un accés molt còmode i fàcilment localitzables, i aconseguixen que el temps de recàrrega siga un moment de relax per a les persones que han apostat per una mobilitat sense emissions, mentres gaudixen d’una agradable estància en el restaurant”.

En resum

Iberdrola y Burger King® han unit les seues forces per a oferir als usuaris de vehicles elèctrics la possibilitat de recarregar els seus cotxes en els parkings dels establiments de la companyia de restauració ubicats en la Comunitat Valenciana. Esta iniciativa contribuix a la mobilitat elèctrica i a l’estalvi de 6.000 tones de CO2 a l’any, contribuint al cuidat del medi ambient. A més, el temps de recàrrega es convertix en un moment de relax per a les persones que han apostat per una mobilitat sense emissions.

Print Friendly, PDF & Email