El centre de València tancat al trànsit durant les Falles 2023

Falles 2023, trànsit, restriccions, València, transport públic, aparcaments, Falles 2023, tráfico, restricciones, transporte público, aparcamientos

El centre de la ciutat romandrà tancat al trànsit rodat durant els dies de la festa de les Falles 2023, des de dijous 16 de març fins al dia 20 a les 4 hores de la matinada.

Els talls al trànsit en les Falles 2023

Això significa que el perímetre interior del cinturó de ronda, format per la Gran Via Ferran el Catòlic, Ramón y Cajal, Germanies i Marqués del Túria i el marge dret del vell llit del Túria, estarà restringit per als vehicles particulars. No obstant això, els autobusos urbans, taxis, vehicles de servei públic i vehicles oficials autoritzats per l’àrea de Mobilitat estan exemptes d’aquesta restricció.

Aparcaments

Per als conductors que hagen d’entrar o eixir de la ciutat durant aquests dies, l’Ajuntament ha habilitat zones d’aparcament als accessos principals per facilitar-ne l’entrada i l’eixida. Així, s’han establert zones per aparcar en l’entrada i eixida per la CV-35, en la zona de l’avinguda de les Corts Valencianes i la pista d’Ademús; en la CV-21, avinguda de Catalunya, Tarongers i Blasco Ibáñez; en la V-31, Germans Maristes, Institut Obrer, Antonio Ferrandis i Font de Sant Lluís; i en l’accés a l’A-3, al voltant de l’avinguda de les Tres Creus.

A més, l’Ajuntament recomana als veïns i visitants que utilitzen el transport públic per desplaçar-se per la ciutat durant aquests dies. Els visitants que accedisquen a la ciutat són encoratjats a deixar el vehicle en els aparcaments habilitats i a fer servir les línies d’autobús, metro i tramvia per acostar-se a les zones de la festa.

Residents

No obstant això, les persones residents a la zona restringida estan exemptes d’aquesta prohibició i poden accedir-hi amb el seu document nacional d’identitat (DNI), permís de circulació, la targeta de permís de circulació, el rebut de l’IBI o el lloguer.

A més, les restriccions també afectaran les zones pròximes a la Ciutat de les Arts i les Ciències durant les nits del 16, 17 i 18 de març, coincidint amb la nit de la Cremà i amb la nit del foc, on es dispararan espectaculars castells de focs artificials. Per tant, és important que els veïns i visitants es planifiquen el desplaçament amb antelació per evitar sorpreses desagradables.

En resum, si teniu previst visitar València durant les Falles 2023, tingueu en compte que el centre de la ciutat romandrà tallat al trànsit rodat des del 16 de març fins al 20 de març, i que les restriccions també afectaran altres zones de la ciutat en moments concrets. Utilitzeu el transport públic per desplaçar-vos i planifiqueu el vostre itinerari amb antelació per evitar problemes.

Print Friendly, PDF & Email